Hindoestaans Onderwijs


hindoe.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Hindoestaans Onderwijs
Nationaleonderwijsgids
Den haag voorlopig nog zonder hindoestaanse middelbare school - nationale onderwijsgids
http://nationaleonderwijsgids.nl/nieuws/voortgezet-onderwijs/den-haag-voorlopig-nog-zonder-hindoestaanse-middelbare-school.html

Nd
Onderwijs - nederlands dagblad
http://www.nd.nl/artikelen/2012/augustus/29/geen-hindoestaanse-middelbare-school

Nieuwwij
Video: hindoescholen doen het goed! | thema detail. "veel islamitische en zwarte scholen presteren slecht, maar hindoescholen in nederland bieden juist een opmerkelijk hoge onderwijskwaliteit." dat stelt sharda roelsma-somer in haar proefschrift ‘de kwaliteit van de hindoescholen’. hoe komt dat? heeft het misschien te maken met de hindoestaanse cultuur? sharda roelsma-somer werd geboren in paramaribo en kwam op haar twaalfde naar nederland. na haar middelbare school studeerde ze bestuurskunde aan de vrije universiteit in amsterdam.
http://www.nieuwwij.nl/index.php?pageID=13&messageID=1485

Ontdekislam
Hindoestaanse scholen doen het goed • ontdekislam.nl | forum
http://ontdekislam.nl/forum/viewtopic.php?f=34&t=38841

Pedagogiek Online
Portable document format (pdf)
http://www.pedagogiek-online.nl/index.php/pedagogiek/article/view/97/96

Shon
Stichting hindoe onderwijs. de stichting hindoe onderwijs is het bevoegd gezag van de shri vishnuschool, shri saraswatieschool en de shri laksmischool. de website van de shon geeft informatie over het onderwijs op de drie basisscholen. deze scholen vallen onder het bijzonder onderwijs en zijn gevestigd in de drie grootste steden van nederland; amsterdam, rotterdam en den haag.
http://www.shon.nl/index1.htm

Shrivishnu
U wordt doorverwezen
http://www.shrivishnu.nl

Gerelateerd
 • Aanval hindoenationalist op moeder Teresa
  NEW DELHI - Moeder Teresa, die wereldwijd bekend werd door haar werk onder de armen van India, was het vooral te doen om bekering van mensen tot het christendom. Dat heeft een nationalistische hindoeleider in India gezegd. De oppositionele Congrespartij eist excuses.
 • Commissariaat onderzoekt financiën Hindoe Media
  Het Commissariaat voor de Media doet woensdag onderzoek naar de administratie van de Stichting Organisatie voor Hindoe Media (OHM). Een woordvoerder van het commissariaat heeft berichtgeving ... - Commissariaat onderzoekt financiën Hindoe Media - Nieuws, Nederland
 • Mensen die rundvlees eten zijn niet welkom bij de feesteli..
  De voorman van een prominente Hindoebeweging in India heeft moslims en christenen gewaarschuwd dat ze niet welkom zijn bij Navratri, een negendaags Hindoefestival dat donderdag is begonnen.
 • Zoenen? In India gaat dat zomaar niet
  Geen gezoen in Bangalore dit weekeinde. De politie van de Indiase stad verklaarde dat een geplande kusdemonstratie zondag niet mag doorgaan: het zou maar leiden tot 'openlijk kussen en dergelijke ... - Zoenen? In India gaat dat zomaar niet - Nieuws, Buitenland
 • Holi feest in Stadhuis
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Woedende menigte lyncht verkrachter
  Een bloedige lynchpartij in het noord-oosten van India. Een woedende menigte nam de verkrachter mee uit de gevangenis en lynchte hem op straat.
 • Scholen stoten vmbo af om wit te blijven, Oud-rector Aloys..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Bijna de helft van de Rotterdammers is gelovig
  Bijna de helft van de Rotterdammers (48,2 procent) geeft aan gelovig te zijn.
 • Ruim een derde van de Amsterdammers is gelovig
  Iets meer dan een derde van de Amsterdammers (36,9 procent) geeft aan gelovig te zijn.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal