Hindoestaans Onderwijs


hindoe.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Hindoestaans Onderwijs
Nationaleonderwijsgids
Den haag voorlopig nog zonder hindoestaanse middelbare school - nationale onderwijsgids
http://nationaleonderwijsgids.nl/nieuws/voortgezet-onderwijs/den-haag-voorlopig-nog-zonder-hindoestaanse-middelbare-school.html

Nd
Onderwijs - nederlands dagblad
http://www.nd.nl/artikelen/2012/augustus/29/geen-hindoestaanse-middelbare-school

Nieuwwij
Video: hindoescholen doen het goed! | thema detail. "veel islamitische en zwarte scholen presteren slecht, maar hindoescholen in nederland bieden juist een opmerkelijk hoge onderwijskwaliteit." dat stelt sharda roelsma-somer in haar proefschrift ‘de kwaliteit van de hindoescholen’. hoe komt dat? heeft het misschien te maken met de hindoestaanse cultuur? sharda roelsma-somer werd geboren in paramaribo en kwam op haar twaalfde naar nederland. na haar middelbare school studeerde ze bestuurskunde aan de vrije universiteit in amsterdam.
http://www.nieuwwij.nl/index.php?pageID=13&messageID=1485

Ontdekislam
Hindoestaanse scholen doen het goed • ontdekislam.nl | forum
http://ontdekislam.nl/forum/viewtopic.php?f=34&t=38841

Pedagogiek Online
Portable document format (pdf)
http://www.pedagogiek-online.nl/index.php/pedagogiek/article/view/97/96

Shon
Stichting hindoe onderwijs. de stichting hindoe onderwijs is het bevoegd gezag van de shri vishnuschool, shri saraswatieschool en de shri laksmischool. de website van de shon geeft informatie over het onderwijs op de drie basisscholen. deze scholen vallen onder het bijzonder onderwijs en zijn gevestigd in de drie grootste steden van nederland; amsterdam, rotterdam en den haag.
http://www.shon.nl/index1.htm

Shrivishnu
U wordt doorverwezen
http://www.shrivishnu.nl

Gerelateerd
 • Weer aanslag op kerk in New Delhi
  NEW DELHI. In de Indiase hoofdstad New Delhi is gisteren opnieuw een kerk aangevallen.
 • Welke religie kent de meeste miljonairs?
  U kent vast wel het verhaal van de socioloog Max Weber, die betoogde dat het kapitalisme voortkomt uit het protestantisme. Betekent dit dat de meeste...
 • Jeugd in apenpak verjaagt apen in New Delhi
  Jongeren verkleed als apen moeten een einde maken aan de apenplaag in en rond de parlementsgebouwen in de Indiase stad New Delhi. De stad zette zwartkoppige langoeren in die de andere aapjes, ... - Jeugd in apenpak verjaagt apen in New Delhi - Nieuws, Buitenland
 • Wereldwijd wordt Holifeest gevierd
  UTRECHT ? Miljoenen Hindoes vieren wereldwijd het Holifeest. Een kleurrijk en vreugdevol feest. In Nederland
 • Hoogeveen en Emmen meest gelovige Drentse gemeenten
  Regio - In Hoogeveen is de helft van de inwoners nog aangesloten bij een kerk of levensbeschouwelijke groepering. Hoogeveen staat daarmee boven aan de lijst van gelovige gemeenten in Drenthe. Dat blijkt uit cijfers van het CBS van 2010 tot 2013.
 • Ophef om bekeringen in India
  Oppositieleden in het Indiase parlement hebben premier Narandra Modi maandag ervan beticht niks te doen aan de gedwongen bekeringen van religieuze minderheden in het land. Er braken schreeuwpartijen uit in het Indiase parlement en uiteindelijk werd de sessie verdaagd.
 • Nieuwe directeur moet einde maken aan onrust bij hindoe-om..
  Stichting Organisatie voor Hindoe Media (OHM) heeft begin april Oedainarain Bhawanibhiek (57) aangesteld als directeur. Bhawanibhiek volgt interim-directeur drs. John van der Starre op, die de afgelopen vier maanden werkzaam was binnen de hindoe-omroep.
 • Indiaas meisje trouwt met zwerfhond
  De 18-jarige Mangli Munda is door haar ouders gedwongen te trouwen met een zwerfhond omdat zij door boze ..., lees meer op Kanaal Buitenland
 • Kerkbezoek daalt, vooral onder katholieken
  Het kerkbezoek daalt in Nederland. Met name katholieken gaan de laatste jaren minder naar de kerk. Desalniettemin geeft ruim de helft van de volwassen bevolking aan dat zij zich rekenen tot een geloofsgemeenschap.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal